Restaurant Europa

Rafinament, Stil si Eleganta

Restaurantul Europa din Targu-Jiu va invita sa pasiti intr-o lume a bunului gust la propriu si la figurat.

Restaurantul nostru este locatia ideala pentru a savura, intr-un cadru intim si placut, bucataria romaneasca, internationala, vegetariana si dietetica. De la meniul a la carte pana la o varietate de bufeturi. Ospitalitatea personalului, dar si atmosfera calda din interiorul restaurantului decupleaza oaspetii complet de la grijile cotidiene, rasfatandu-le simturile.

Bucataria restaurantului va sta la dispozitie cu cele mai rafinate preparate din carne, gustari, mic dejun, ciorbe, supe, mancaruri din peste si dulciuri. Nu puteti pleca de la noi fara sa incercati specialitatea casei care este mandria restaurantului – Filleto di vitello. Bucatarii nostri priceputi impun standardele in domeniu culinar, cu ingrediente de cea mai inalta calitate, atent selectionate, completate de o lista de vinuri deosebite.

Relaxati-va si bucurati-va de o ambianta extrem de eleganta.

Adunati-va prietenii aproape pentru o seara perfecta in restaurantul nostru. Noi va asiguram ca veti reveni cu fiecare ocazie, iar daca sunteti oaspete al hotelului nostru suntem convinsi ca nu veti cauta un alt restaurant pe durata sejurului dumneavoastra. Avand o bogata experienta in domeniu, organizam la cerere cocktail-uri, mese festive sau receptii de orice fel, cu un meniu stabilit de dumneavostra.

Pentru a incepe ziua placut, va servim un excelent si diversificat mic dejun, bufet suedez in fiecare zi, intre orele 07.00-10.00.

Galerie foto

Terasa New Europa

Ne gasiti la adresa:

Str. Calea Eroilor, Nr 22, Targu Jiu, Gorj

Rezervari pe email:

office@hotelrestauranteuropa.ro
rezervari@hotelrestauranteuropa.ro

Reservari la telefon:

Telefon: + 40 253 211 810
FAX: + 40 253 211 220
Mobil: + 40 731 309 974

© 2016 Hotel Europa Tg-Jiu. Toate drepturile rezervate. Power by Exclusiv Web