Tur Virtual

Hotel Europa

Un adevarat sit turistic prin istoria sa, Hotel Europa isi leaga numele de cel al marelui sculptor Constantin Brancusi, inscriindu-se prin pozitia sa pe “axa brancusiana” care leaga Masa Tacerii, Aleea Scaunelor, Poarta Sarutului si Coloana Infinitului.

Fie ca va aflati in Tirgu-Jiu, din interes profesional sau din dorinta de a vizita frumosul ansamblu brancusian, Hotel Europa, simbol al elegantei si profesionalismului, va garanteaza un sejur perfect, intr-un spatiu modern, confortabil si dotat cu absolut toate utilitatile unui hotel de 3 *** stele.

Prin pozitia sa ultracentrala, hotelul nostru va ofera accesul rapid si facil la toate locatiile de maxim interes – administrative, cultural-sportive (la 5 minute de mers pe jos de Stadionul Municipal) si de divertisment.

Hotelul nostru va pune la dispozitie 57 de locuri de cazare, in 16 camere matrimoniale, 8 camere twin—ce pot fi oferite in regim single si 3 apartamente de lux, izolate fonic, dotate cu aer conditionat, telefon, TV, internet, spatii destinate fumatorilor si evident parcare privata pentru clientii nostri.

Tur Virtual Exterior

Hotel Europa

Tur Virtual Camere

Hotel Europa

Tur Virtual Apartamente

Hotel Europa

Tur Virtual Bai

Hotel Europa

Tur Virtual Restaurant si Terasa

Hotel Europa

Ne gasiti la adresa:

Str. Calea Eroilor, Nr 22, Targu Jiu, Gorj

Rezervari pe email:

office@hotelrestauranteuropa.ro
rezervari@hotelrestauranteuropa.ro

Reservari la telefon:

Telefon: + 40 253 211 810
FAX: + 40 253 211 220
Mobil: + 40 731 309 974

© 2016 Hotel Europa Tg-Jiu. Toate drepturile rezervate. Power by Exclusiv Web